nosaltres
Nosaltres

¿Què és Smart Executive?

Smart Executive som una boutique especialitzada en la Recerca i Detecció de Talent Directiu.

Comptem amb un equip de professionals amb sòlida experiència tant en consultoria de Headhunting com a empresa final, amb el ferm propòsit d’ajudar als nostres clients a créixer, incorporar i detectar talent en les seves organitzacions.

Som una boutique especialitzada en la Recerca i Detecció de Talent Directiu

Valors

COMPROMÍS. El compromís que adquirim amb cadascun dels nostres clients ens converteix en el seu aliat estratègic i treballem units i dirigits amb l’objectiu comú de transformar les organitzacions a través de la incorporació i avaluació del talent dels seus equips.

Així mateix, el compromís adquirit amb els candidats a guiar-los i assessorar-los al llarg de tot el procés de selecció, garantint en tot moment un tracte de confidencialitat i personalitzat.

ENTUSIASME. L’entusiasme que posem en cada nou projecte ens anima diàriament a perseverar en el nostre esforç i afrontar amb constància i dedicació els nous reptes per tal d’aconseguir els millors resultats.

TRANSPARÈNCIA. La transparència en la qual basem les nostres relacions, tant amb els nostres clients com amb els nostres candidats, ens ajuden a proporcionar un assessorament personalitzat, buscant oferir als dos el que realment necessiten per al seu desenvolupament i creixement. Busquem una relació de confiança a llarg termini basada en un tracte proper, àgil i constant.

RIGOR. Treballem amb rigor, aplicant una metodologia pròpia amb la qual abordem cada projecte de manera sistemàtica, sota exigents estàndards de qualitat, sent conscients de l’alt impacte de la nostra actuació en organitzacions i persones.

Complim amb els nostres compromisos per consolidar la credibilitat i la confiança a llarg termini, mantenint relacions duradores amb els nostres clients i candidats.

Servicios
Serveis
Recerca i Selecció
de Directius /
Executive Search

Estem especialitzats en la Recerca i Selecció de Directius donant cobertura a una àmplia varietat de sectors i a les diferents àrees funcionals de l’organització.

A través d’una exhaustiva investigació del mercat identifiquem, avaluem i captem els millors professionals en aquelles companyies target per a cada client i posició. El nostre objectiu és posar a disposició dels nostres clients el talent adequat allà on sigui.

Estudis de Mercat /
Benchmarking organitzatiu
i salarial

Investigació i anàlisi comparativa d’estructures organitzatives, estructurals i retributives en relació a una àrea funcional específica, amb l’objectiu d’aportar al nostre client el major coneixement sobre certs segments d’activitat que li permetin poder prendre decisions claus per la seva organització.

Management Audit

Avaluació dels directius i comandaments orientada a processos de promoció, desenvolupament personal o fusions i/o adquisicions. Aportem experiència en detectar el potencial de desenvolupament d’equips directius, a més de detectar a les persones que, pel seu perfil professional, són imprescindibles per a cada organització.

Aportem experiència en la detecció del potencial de desenvolupament d’equips directius

Metodologia
Metodologia

Abordem cada projecte com a únic, amb mètode, rigor i professionalitat, a més de confidencialitat i ètica, tant cap als nostres clients com cap als nostres candidats.

Amb una base de dades pròpia, la nostra experiència en la recerca directa i les fonts de reclutament 2.0, identifiquem als candidats de les companyies target, definides conjuntament amb el nostre client, que millor encaixen en la posició des de l’objectivitat.

Amb el nostre sòlid coneixement en entrevistes per competències avaluem l’àrea tècnica, competencial i motivacional dels candidats, a la recerca de l’encaix perfecte amb cada organització.

En el Management Audit avaluem tant el talent intern com extern de les organitzacions, a través d’eines d’avaluació pròpies, realitzades per aplicar-se de manera individual i/o col·lectiva.

Així mateix, comptem amb experiència i professionals certificats en proves psicotècniques i de personalitat.

Mantenim una comunicació àgil, fluïda i puntual, tant amb el nostre client com amb el candidat. Presentem, durant i al final de tot el procés, un Informe de Progrés amb el conjunt de la informació obtinguda i del treball realitzat, així com la presentació d’Informes dels candidats finalistes.

Abordem cada projecte com a únic, amb mètode, rigor i professionalitat

Equipo
Equip
smart1

Meritxell López

Consultora Sènior

Llicenciada en Psicologia per la
Universitat Autònoma
de Barcelona.

smart1

Natàlia Segura

Socia Directora

Llicenciada en Psicologia Clínica i
Màster en Psicologia
de la Salut per la Universitat
Rovira i Virgili.

Lidia Paredes

Consultora Sènior

Diplomada en Relacions Laborals
per la Universitat de Barcelona
i Postgrau en Gestió de RRHH per EADA.

smart1

Maria Berlanga

Consultora Sènior

Llicenciada en Psicologia per la
Universitat de Barcelona
i Màster en Direcció de RRHH per l’EAE.

Edel Arguedas

Consultora Sènior

Diplomada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universidad de Barcelona.

Candidat
Empresa
Contacte

MADRID

C/ Ferraz 2, 2º izq – 28008

+34 910 80 06 62

BARCELONA

Rambla de Catalunya, 62, 4º-1ª – 08007

+34 93 463 79 16

TARRAGONA

Rambla Nova 69, 4a planta – 43003

+34 977 24 25 17

Sumate
Suma’t al nostre equip

Per a la nostra divisió Smart Management, estem en continua recerca de perfils de HR Business Partner.

Busquem professionals amb dilatada experiència en direcció i gestió de persones en diferents àmbits dins de l’àrea de Recursos Humans, amb experiència en entorns d’empreses tant multinacionals com pimes nacionals.

Professionals amb una visió de negoci, clara orientació al client intern i a la obtenció de resultats. Amb capacitat resolutiva i bones habilitats comunicatives, així com bona capacitat per treballar en equip.

Amb interès per incorporar-se de manera externa a empreses per dur a terme missions concretes dins de l’àrea de RRHH durant un termini de temps determinat i amb una projecte prèviament definida.

Per a les nostres divisions Smart Executive y Smart Selection, cerquem Research i Consultors experts en la recerca i selecció de directius, comandaments intermedis i perfils tècnics especialitzats.

Consultors amb experiència en el reclutaments de candidats a través de la recerca directa (Headhunting) o a través de portals de treball, experiència en la realització d’entrevistes personals, participació en Assessments i entrevistes per competències i en l’elaboració d’informes personals.

Professionals que aportin formació superior (Psicologia, ADE, Dret,…), amb bon nivell d’anglès i bon coneixement del paquet Office.

Professionals proactius, dinàmics, adaptables i flexibles, oberts al canvi, acostumats a treballar per objectius concrets i amb rapidesa.

Per al conjunt de les nostres divisions Smart Management, Smart Executive y Smart Selection, cerquem Key Account Managers especialitzats en la venda de serveis dins de l’àmbit dels Recursos Humans.

Comercials amb experiència en venda consultiva deseixint un rol de consultor i aportant assessorament al client en el desenvolupament de projectes a mida. Experiència en la prospecció de mercat i captació de clients tenint com interlocució a la Direcció General, Direcció de RRHH o a la Propietat de la Companyia. Experiència en elaboració de propostes comercials i negociació. Professionals que representin a the Smart Group en esdeveniments, fòrums i activitats diverses.

Professionals organitzats, responsables, amb bones dots de comunicació i negociació.